info@salonyvon.nl  |  +31-(0)46-4425486

Dermaroller

Huidverbetering door microneedling.

Microneedling is een methode om de huid met behulp van een roller waarop honderden naaldjes zitten te verbeteren. De lengte van de naaldjes (0,5/ 1,0/ 1,5 mm) variëert en worden langer naarmate men meer behandelingen heeft. Zo wordt de behandeling geïntensiveerd. Met de roller wordt doelgericht over de huid gerold waardoor in het huidoppervlak kleine gaatjes ontstaan. De huid reageert op deze perforaties met een natuurlijke wondgenezing namelijk door de aanmaak van collageen en elastine. Een bijkomend voordeel is dat de huid 200 maal beter instaat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen.

Deze behandeling wordt standaard uitgevoerd met een fruitzuur peeling. Ook wordt deze behandeling uitgevoerd in kuurverband. Dit om om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. In kuur verband kan de fruitzuur behandeling wel eens overgeslagen worden omdat het anders te veel is. Regel is hier in 1 x per 2 weken maar kan afwijken indien nodig.

Wat kan behandeld worden?

Rimpels en fijne lijntjes
Pigmentvlekken
Verslapte huid
Littekens van acné
Vergrote poriën
Zonbeschadiging

Voor het lichaam
Striae
Cellulite.

Wat zijn de voordelen?

Het is een 100% natuurlijk proces.
Het huidoppervlak blijft intact dit in tegenstelling tot snijden bij een face lift, verbranding bij laser, zuren bij peelings.
Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid en voor elke leeftijd.
Een zeer hoge absorptie van de aangebrachte actieve werkstoffen.
De behandeling is volledig veilig, er is geen sprake van blijvende schade aan de huid.

Resultaat van huidverbetering door een microneedling behandeling.

Rimpels worden minder diep en fijne lijntjes verminderen.
De huid krijgt een gezondere teint, pigmentvlekjes zullen vervagen.
De huid wordt steviger.
De huid krijgt fijnere poriën.
De structuur van de huid wordt gladder.

U ervaart 3 tot 24 uur na de behandeling een lichte roodheid. De huid voelt aan of u iets te lang in de zon hebt gezeten. De textuur van de huid verandert al na enige dagen. Maar de collageen aanmaak zal pas na 6-8 weken op zijn top zijn. Het eindresultaat zal dan ook pas 4 tot 6 maanden na de laatste kuurbehandeling zichtbaar zijn. In het geval van pigmentvlekken en littekens ziet u al eerder resultaat. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden.

De beleving van de behandeling.

Deze verschilt van persoon tot persoon. Ook de plaats in het gezicht verschilt. Zo zal de huid rond de ogen en de mond en op het voorhoofd gevoeliger zijn dan de wangen.