info@salonyvon.nl  |  +31-(0)46-4425486

Masque Lumiere

lichttherapie-blauw-klDe werking van Masque Lumière is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood (650-700), groen (525-550), en blauw (430-450). Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van uw huid. Dit wordt fotobiomodulatie genoemd of fotobiostimulatie. Vergelijkbaar met fotosynthese bij een plant. Een ander voorbeeld is de aanmaak van vitamine d in de huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen, allemaal in, voor het lichaam “bekende” frequenties van het zichtbare licht. Het licht van Masque Lumière zorgt naast een verhoging van de  energieproductie van de huidcellen(via) ATP voor een gunstige invloed op de diverse groei- en ontstekingsfactoren en het zuurstofgehalte van de huid.

 

 

Rood licht: Zorgt voor verminderde afbraak van het elastine.
Verhoogde productie Pro-collageen en collageen in de huid.
Verbetering bindweefsel.
De huid krijgt een krachtige impuls om zich te verjongen en te herstellen.
Groen licht: Groene frequenties worden geabsorbeerd door de melanocyten (onderste lagen van de epidermis) deze worden na verloop van tijd afgebroken.
Groene frequenties zorgen voor herstel bij wondgenezing en littekens.
Blauw licht: Blauwe frequenties zijn actief tegen acné door het anti microbiële effect op Propionibacterium acnes. Het blauwe licht heeft een interactie met de zogenaamde essentiële moleculen voor deze bacterie. Door deze moleculen massaal “aan te slaan” met blauw licht ontploffen deze als het ware en gaat de bacterie dood zonder dat de huid hier last van heeft.

Contra indicatie:

Masque Lumière werkt met het gewone zichtbare lichtspectrum en is derhalve zeer veilig in het gebruik. Behalve als er medicijnen gebruikt worden die de lichtgevoeligheid verhogen, dan is er voorzichtigheid geboden. Advies: als men de onderstaande medicatie neemt 1 week tijdelijk stoppen (evt. in overleg met uw arts).
Antibiotica, anti depressiva ( st Janskruid), Roaccutane (Pil). Ook bepaalde auto immuunziektes zoals : Lupus Erythematodes (SLE,LED).

Actie:

10 behandelingen ter introductie

van € 600,00  Nu voor € 275,00.

Advies 2 behandelingen per week.

Behandeling:
Reinigen met milk
Dieptereiniging met peeling
Serum Lumière
Masque Lumière
Crème masker
Crème

Eventueel kan het serum Lumière aangeschaft worden om de behandelingen thuis te intensiveren.
Kosten € 37,00