info@salonyvon.nl  |  +31-(0)46-4425486

Over Yvonne

IMG_0450 Ongeveer 25 jaar geleden kwam ik in de salon bij een lieve collega, tijdens een open dag. De sfeer, de ambiance, het werk en de heerlijke geuren raakten me diep en ik weet nog dat ik dacht:”Dit wil ik ook”.

Na wat speurwerk omtrent de mogelijkheden met betrekking tot een studie besloot ik in de avonduren de opleiding voor pedicure te volgen, zodat ik overdag gewoon kon werken. Het volgende schooljaar deed ik de opleiding voor de schoonheidsverzorging. Mijn specialisatie is hierbij huidverjonging op natuurlijke basis door middel van:

De Bioskinjetting, de dermaroller, fruitzuur peelingen en als laatste het lichtmasker. Deze behandelingen zorgen ervoor dat de rimpels minder diep worden en de huid gestimuleerd wordt collageen en elastine aan te maken. Het masker doet zijn werk bij pigmentvlekken, acné, en huid verjonging.

Daarnaast werd ook mijn hobby, de interesse in de natuurgeneeskunde, een deel van mijn beroep. Ik doe dan ook veel massages (reflexzone therapie), gespreks-therapie, en werk ik graag met kruiden, bachbloesem-therapie en chakra-middelen.

Daarnaast heb ik ook de opleiding tot EEN-therapeut gevolgd. Dit heeft alles te maken met de ongeziene wereld. Het opschonen van de chakra’s, het verwijderen van belastende koorden en inzichten geven vind ik een geweldige uitdaging. Het bewust vergeven van trauma veroorzakende gebeurtenissen is een schitterend middel om energetische ballast op te ruimen.

Last but not least mijn Medisch pedicure diploma. Het geeft een uitgebreid scala aan nieuwe behandel-methodes zoals het verfraaien van lelijke nagels, het corrigeren van ingegroeide nagels (diverse beugeltechnieken en acryllaagje) het druk vrij leggen van pijnlijke plekken, het verwijden van eelt en pitten en het vervaardigen van siliconen stukjes.

Familie, vrienden en buren waren mijn eerste klanten. Sommige zijn nog steeds vanaf dag één bij mij. Ik ben ze heel erg dankbaar! Mijn bedrijfje nam steeds meer vorm aan en de mogelijkheden in behandelingen namen toe. Ik ben er trots op. 

Mocht een van de behandeling uw interesses hebben, neem gerust contact met me op. Ik beantwoordt graag uw vragen om een zo goed mogelijke afstemming te krijgen en een zo goed mogelijk en eerlijk resultaat te krijgen. En zo ook een tevreden klant.

 
 
Ik heb de volgende diploma’s behaald:
01-04-2016 Medisch pedicure
20-06-2014 Medische en psychosociale basiskennis
17-06-2012 EEN-therapeut
21-12-2005 Diploma gezondheidstherapeut, EANG
14-11-1994 Schoonheidsverzorging
18-06-1993 Vakdiploma voor het voetverzorgingsbedrijf
Niet gerelateerde vakdiploma’s:
MAVO-4
type diploma
KMLO